En djuraffär i Trollhättan och Uddevalla

En djuraffär för dig som bor i Trollhättan eller Uddevalla

Bor du i närheten av Trollhättan eller Uddevalla och är intresserad av djur? Vår djuraffär har ett stort utbud av djurtillbehör. Du som äger ett eller flera djur och som behöver handla i en djuraffär med många olika slags djurtillbehör har hittat till rätt ställe. Vår affär ger dig vägledning, råd och bra tillbehör att handla. Oavsett om du precis har skaffat ditt djur eller om du har haft djur i många år, så har du någonting att finna i vår butik. Vi eftersträvar alltid en så god kundservice som möjligt. Våra kunder är trots allt det viktigaste för oss och vår verksamhet.

Vore detta någonting för dig?

Varför inte göra ett besök i vår djuraffär? Om du gillar djur, så blir du inte besviken efter ett besök hos oss. Vi kan hjälpa dig att finna kvalitativa och ändamålsenliga djurtillbehör. Vi har allt från små och enkla saker till mer exklusiva och lyxiga djurtillbehör. Vi har någonting för alla plånböcker och våra tillbehör passar alla djurägare och andra som är intresserade av djur.

Dagens erbjudande – en unik möjlighet

Här i vår djuraffär, L.M. Dog Collection, så ger vi våra kunder ett nytt erbjudande varje dag. Det finns alltså all anledning att besöka oss, så ofta som du kan, för att ta del av vårt erbjudande. Vi försöker att variera erbjudandet, så att det inte blir ungefär det samma varje dag. Vi vill att många olika slags kunder skall besöka oss och kunna få ut så mycket som möjligt av sitt besök här i vår djuraffär.

Omfattande erfarenhet

Vi som arbetar här i djuraffären har alla arbetat med djur och djurtillbehör i många år, vilket gör att vi kan det mesta som rör detta. Du som kommer till oss och vill ha hjälp kan alltså fullständigt lita på att vi kan hjälpa dig med det som du vill ha vår hjälp med inom djur och djurtillbehör. Vi ser verkligen fram emot ditt besök här hos oss på L.M. Dog Collection.